Dhomat dhe suitat e ëndrrave

Hapësira elegante dhe komforte është integruar me elementë neoklasikë.

Akomodimi në Hymeti’s Palace të mundëson pamje të mahnitshme të qytetit të Pogradecit dhe Liqenit te Ohrit.
Në Hymeti’s Palace dhomat janë të stilit neoklasik. Ato të ofrojnë mirëseardhjen përmes një atmosfere komforte dhe relaksuese. Dizajni i tyre i hollë ofron paisje dhe vepra arti. Luksi modern përfshin mjeshtëri ndriçimi, kontroll të klimës, Wi-Fi, telefon dhome dhe televizion me lidhje satelitore. Gjithashtu dhomat janë të izoluara dhe nuk lejojnë futjen e zhurmave të jashtme.

Tualeti është i paisur me dush, bide, tharëse flokësh, aksesorë higjene, peshqirë, pantofla etj.

Premium Quadruple Room

Në dhomat Premium Quadruple mund të akomodohen deri në 4 persona. Në këto dhoma janë  katër krevate tek ose në formatin e përshtatur një dopio dhe dy tek.
Në këto dhoma përfshihen: krevate tek king, televizor LCD me lidhje satelitore, kasafortë, telefon në dhomë, minibar dhe lidhje interneti Wi-Fi free.

Shërbime

Parking

Wireless

Telefon

TV LCD

Hekur rrobash

Dush

Aksesorë higjene

Tharëse flokësh

Peshqirë

Kasafortë

Shërbim në dhomë