Hymeti’s Palace nuk është një hotel, është një mënyrë e te jetuarit.
Eja si mysafir, largohu si i familjes.
Ne ju ofrojmë platformën më të mirë dhe më të sigurt për të prenotuar shërbimet tona. Garantojmë çmimet më të mira dhe sigurine me te larte ne faqen tone.
Systemi ynë i prenotimit ne internet automatikisht do të shfaqe disponibilitetin dhe çmimin më të mirë në dispozicion sipas kategorisë duke e bere me te lehtë rezervimin Tuaj.
Për informacione shtesë mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë në telefon +355675000800
Me prenotim këtu në https://www.hymetispalace.al ju do të perfitoni nga përparësitë e mëposhtme:

  • Të jeni klienti I privilegjuar.
  • Te beni ndryshime me lehtesi.
  • Asnjë tarifë komisioni shtese (pa ndërmjetës).

ADRESA:

Rruga: Bulevardi Europa
Pogradec Albania

Telefon:

+35583604444
+355 675000800

Hymeti's Palace