Dhomat dhe suitat e ëndrrave

Hapësira elegante dhe komforte është integruar me elementë neoklasikë.

Akomodimi në Hymeti’s Palace të mundëson pamje të mahnitshme të qytetit të Pogradecit dhe Liqenit te Ohrit.
Në Hymeti’s Palace dhomat janë të stilit neoklasik. Ato të ofrojnë mirëseardhjen përmes një atmosfere komforte dhe relaksuese. Dizajni i tyre i hollë ofron paisje dhe vepra arti. Luksi modern përfshin mjeshtëri ndriçimi, kontroll të klimës, Wi-Fi, telefon dhome dhe televizion me lidhje satelitore. Gjithashtu dhomat janë të izoluara dhe nuk lejojnë futjen e zhurmave të jashtme.

Tualeti është i paisur me dush, bide, tharëse flokësh, aksesorë higjene, peshqirë, pantofla etj.

Deluxe king Room With Lake view

Dhomat Deluxe King Room janë mahnitëse dhe me hapësirë të bollshme.
Pamja nga liqeni dhe paisjet e tyre të garantojnë komfort maksimal.
Arredimi neoklasik, me mobilje elegante dhe elementë të veçantë, të krijojnë një ambient qetësues. Në këto dhoma përfshihen: krevat king size, televizor LCD me lidhje satelitore, kasafortë, telefon, minibar dhe lidhje interneti Wi-Fi free.

Shërbime

Parking

Wireless

Telefon

TV LCD

Hekur rrobash

Dush

Aksesore higjene

Tharese flokesh

Peshqire

Kasafortë

Shërbim në dhomë

Tualeti në King Suitë është i paisur me hidromasazh. Çdo gjë është e sterilizuar, plot shkëlqim dhe me aromë freskie.
Tualeti është i paisur me dush, bide, tharëse flokësh, aksesorë higjene, peshqirë, robdishan peshqir,  pantofla etj.

King Suite with Spa Bath

King Suite with Spa Bath është një sipërfaqe me ambiente të ndryshme qëndrimi, gërshetuar kjo me dizajnin fantastik të stilit neoklasik të personalizuar. Pamja nga liqeni dhe  komforti i brendshëm e bëjnë këtë suitë unike. Suita King with Spa Bath ka hapësire të madhe, krevat king size, sofa-bed dhe kënd qëndrimi, televizor të dyfishtë LCD me lidhje satelitore dhe HD, home cinema, oxhak, kasafortë, telefon, minibar, lidhje interneti Wi-Fi free dhe  fruta të freskëta.

Shërbime

Parking

Wireless

Telefon

TV LCD

Hekur rrobash

Dush

Aksesore higjene

Tharese flokesh

Peshqire

Kasafortë

Shërbim në dhomë

Tualeti në Deluxe Suite with Spa Bath është i paisur me hidromasazh dhe sauna.  Çdo gjë është e sterilizuar plot shkëlqim dhe me aromë freskie.
Tualeti është i paisur me dush, bide, tharëse flokësh, aksesorë higjene, peshqirë, robdishan peshqir,  pantofla etj.

Deluxe Suite with Spa Bath

Deluxe Suite with Spa Bath është një siperfaqe me ambiente  të ndryshme qëndrimi, gërshetuar kjo me dizajnin fantastik të stilit neoklasik të personalizuar. Pamja nga liqeni dhe  komforti i brendshëm e bëjnë këtë suitë unike. Deluxe Suite with Spa Bath ka hapësirë të madhe, krevat king size, sofa-bed dhe kënd qëndrimi, televizor LCD me lidhje satelitore dhe HD, home cinema, oxhak, kasafortë, telefon, minibar, lidhje interneti Wi-Fi free, fruta të freskëta.

Shërbime

Parking

Wireless

Telefon

TV LCD

Hekur rrobash

Dush

Aksesore higjene

Tharese flokesh

Peshqire

Kasafortë

Shërbim në dhomë

Tualeti është i paisur me dush, bide, tharëse flokësh, aksesorë higjene, peshqirë, pantofla etj.

Standard Single Room with Lake view

Dhomat Standard Single Room with Lake view, janë mahnitëse, me pamje nga liqeni dhe qëndra e qytetit, me paisje që të garantojnë komfort dhe qetësi maksimale. Arredim neoklasik me mobilje elegante dhe elemente të veçantë që të krijojnë një ambient qetësues. Në këto dhoma përfshihen: krevat tek king, televizor LCD me lidhje satelitore, kasafortë, telefon në dhomë, minibar dhe lidhje interneti Wi-Fi free.

Shërbime

Parking

Wireless

Telefon

TV LCD

Hekur rrobash

Dush

Aksesore higjene

Tharese flokesh

Peshqire

Kasafortë

Shërbim në dhomë

Tualeti është i paisur me dush, bide, tharëse flokësh, aksesorë higjene, peshqirë, pantofla etj.

Premium Quadruple Room

Në dhomat Premium Quadruple mund të akomodohen deri në 4 persona. Në këto dhoma janë  katër krevate tek ose në formatin e përshtatur një dopio dhe dy tek.
Në këto dhoma përfshihen: krevate tek king, televizor LCD me lidhje satelitore, kasafortë, telefon në dhomë, minibar dhe lidhje interneti Wi-Fi free.

Shërbime

Parking

Wireless

Telefon

TV LCD

Hekur rrobash

Dush

Aksesore higjene

Tharese flokesh

Peshqire

Kasafortë

Shërbim në dhomë