Dhomat dhe suitat e ëndrrave

Hapësira elegante dhe komforte është integruar me elementë neoklasikë.

Akomodimi në Hymeti’s Palace të mundëson pamje të mahnitshme të qytetit të Pogradecit dhe Liqenit te Ohrit.
Në Hymeti’s Palace dhomat janë të stilit neoklasik. Ato të ofrojnë mirëseardhjen përmes një atmosfere komforte dhe relaksuese. Dizajni i tyre i hollë ofron paisje dhe vepra arti. Luksi modern përfshin mjeshtëri ndriçimi, kontroll të klimës, Wi-Fi, telefon dhome dhe televizion me lidhje satelitore. Gjithashtu dhomat janë të izoluara dhe nuk lejojnë futjen e zhurmave të jashtme.

Tualeti është i paisur me dush, bide, tharëse flokësh, aksesorë higjene, peshqirë, pantofla etj.

Deluxe king Room With Lake view

Dhomat Deluxe King Room janë mahnitëse dhe me hapësirë të bollshme.
Pamja nga liqeni dhe paisjet e tyre të garantojnë komfort maksimal.
Arredimi neoklasik, me mobilje elegante dhe elementë të veçantë, të krijojnë një ambient qetësues. Në këto dhoma përfshihen: krevat king size, televizor LCD me lidhje satelitore, kasafortë, telefon, minibar dhe lidhje interneti Wi-Fi free.

Shërbime

Parking

Wireless

Telefon

TV LCD

Hekur rrobash

Dush

Aksesore higjene

Tharese flokesh

Peshqire

Kasafortë

Shërbim në dhomë